2011. december 13., kedd

ÍGY BÚCSÚZIK A BBC-TŐL A LEGENDÁS DAVID ATTENBOROUGH

A legendás természetfilmes egy gyönyörű és megindító film formájában int búcsút, több mint ötven évi munkaviszony után a britt BBC csatornától. A természetfilmek királyának dokumentumfilmjein generációk nőttek fel, így nem kis kihívás lehetett a méltó búcsú kigondolása.
A londoni Rainey Kelly Campbell Roalfe Y&R ügynökségnek azonban sikerült megoldani a feladatot, olyan lenyügöző pillanatokat válogattak össze a csatorna archívumából, melyet mindannyian tátott szájjal bámulhatunk csak!

1 megjegyzés:

  1. Büszkeséggel tölt el, hogy Ilyen fiatalok viszik nevünket szerteszét a világban. Tehetsége vitathatatlan, pláne ha arra gondolunk, hogy a fotózás mennyi péntemészt fel, amif valaki a csúcsra ér. Ezt külföldön nem tudják, még elképzelni sem, hogy e munkásság mögött mennyi ktartás, anyagi ráfordítás, és mennyi godolom én, harc volt szükséges! Ne törödj Bence semmivel! Te csak fotózz, hisz erre teremtett a Jóisten. Ne törödj a kritizálókkal, a negatív dolgokat keresőkkel, szerezz nekünk még több örömet,gyönyörű képeiddel, és elért sikereiddel! Sok sok üdvözlettel sikeres munkákat kivánok Alicia

    VálaszTörlés