2011. március 15., kedd

A VÍZ BÖLCSESSÉGE


KÖZTUDOTT, HOGY A VÍZ MEGHATÁROZÓ AZ EMBER ÉLETÉBEN, HISZEN MAGA IS AZ ÉLET, TENGERVÍZBEN KELETKEZETT, VÍZ VESZI KÖRBE A MAGZATOT AZ ANYAMÉHBEN, ÉS TESTÜNK TÖBB MINT HETVEN SZÁZALÉKA VÍZ. AZT AZONBAN KEVESEN TUDJÁK, HOGY A VÍZ NEMCSAK ÉLTETŐ, DE EGYBEN KÜLÖNLEGES INFORMÁCIÓHORDOZÓ, ÉS TÁROLÓ IS. A VÍZ SZERKEZETÉRE HATÁSSAL VANNAK A GONDOLATOK, A SZAVAK, ÉS A HANGOK, ÉS AKÁR SAJÁT EGÉSZSÉGÜNK JAVÁRA FORDÍTHATJUK A TÖKÉLETES GEOMETRIÁJÚ VÍZMULEKULÁBAN REJLŐ GYÓGYÍTÓERŐT.MINDEZ KIDERÜL MASARU EMOTO ÉS jÜRGEN FLIEGE :A VÍZ GYÓGYÍTÓ EREJE CÍMŰ KÖNYVÉBŐL. A természetes víz gyönyörű és szabályos hatszögletű kristályszerkezetet alkot, amely érzékenyen reagál, minden információra, rezgésre.

A víz mindig hordoz valamilyen információt, amit mi is átveszünk, és testünk részévé válik, ha vizet iszunk.
A VÍZ HALLJA A ZENÉT Dr. Masaru Emoto japán tudós megvizsgálta, hogy mi történik a vízzel, ha muzsikálnak neki. A kísérletben két hangfal közé egy pohár vizet tett, majd a klasszikustól, a heavy metalig , minden - féle zenét lejátszott normál hangerővel. Azt tapasztalta, hogy a különböző hangrezgések hatására, a víz különböző kristályszerkezeti változásokon ment át, pl. amikor klasszikus zenét játszott, a víz tiszta, szép, szabályos kristályszerkezetet mutatott, ám az erőszakos heavy metal zenére töredezett, torz kristályok jelentek meg, olyanok amilyenek a rákos sejtekben is megfigyelhetők. Egyértelművé vált, hogy a víz reagál a hangrezgésekre, és speciális módon meg is őrzi őket.
A GONDOLATOK, A SZAVAK ÉS A VÍZ A kísérletekből az is kiderült, hogy a víz a gondolatokra, szavakra is reagál. A pozitív gondolatok kifejezések hatására, gyönyörű kristályszerkezetet vesz föl, míg a negatívakra zavarossá válik. Ha gondolunk valamit, és energiával látjuk el azáltal, hogy valóságnak tartjuk, vagy kimondjuk, akkor ez a rezgésminta megörződik a testünkben lévő vízben. Minden gondolatunk, és szavunk egy belölünk sugárzó információ, amely hatással van a vízre, ezért fontos, hogy jó dolgokra gondoljuk, és ki is mondjuk őket. Emoto arra is kíváncsi volt, hogy a leírt szavak is hatnak -e a vízre? Különböző szavakat írt egy papírra, és a vizet tartalmazó pohárra ragasztotta őket. A kísérletek során, a különböző szavak, különböző kristályszerkezetet eredményeztek: a "köszönöm" szó hatására például, szabályos hatszögletű kristályok keletkeztek, míg az "ostoba" szó alaktalan töredezett kristályokat hozott létre. Hasonló volt az eredmény más pozitív vagy negatív értelmezésű kifejezések alkalmazása esetén is.
A SZERETET ÉS A HÁLA EREJE Emoto kutatásai kimutatták, hogyan képes a víz rezgéseket fölvenni, hangok, írásjelek, képek formájában, és úgy is ha megszólítjuk.E módszerek esetében azonban fontos a szándék, hiszen az energia a figyelmet követi. Ha szeretetettel és hálával fordulunk a vízhez, képesek vagyunk közömbösíteni a negatív hatásokat és a zavaros, megbetegítő kristályszerkezetű vízből, éltető, gyógyerejű elixírt varázsolni. Egy kísérletében Emoto mobiltelefont rögzített egy pohár vízhez, s ennek következtében a vízkristályok töredezetté váltak.Majd megismételte a kísérletet úgy,hogy a mobiltelefonhoz rögzített pohárra ráírta a "szeretet" és "hála" szavakat. Ennek hatására a víz szerkezete ismét szabályos szerkezetűvé vált!
A TERMÉSZETES ÉLTET, A MESTERSÉGES MEGBETEGÍT A vízkristályok megmutatják hogyan kellene élnünk. Ami ugyanis a természetes vizeknek jó, az a testünkben lévő víznek is jót tesz.Amikor a vizet elvágják az élet áramlatától, elveszíti elevenségét. A Földből feltörő forrásvíz több évszázad, vagy évezred információit hordozza, azonban mire ivóvízzé válik, a mesterséges eljárások új információkkal töltik fel. A víz ugyanis reagál mindarra, amit csinálnak vele. Emoto felvételein jól látszik, hogy a természetes víz gyönyörű kristályaival szemben, a klóros víz zavaros, töredezett szerkezetű, ahogy a cukros, ízfokozókkal vagy széndioxiddal dúsított üdítők, valamint a mikrohullámnak és elektromágneses sugárzásoknak kitett víz szerkezete is.
TEREMTSEN KÖZÖNSÉGES VÍZBŐL GYÓGYSZERT A víz információtároló és- közvetítő képességét használja a gyógyászatban, többek között a homeopátia, vagy a Bach - virágterápia, de bárkinek lehetősége van ívóvizét élővé tenni, és gyógyító információval ellátni - pozitív gondolatokkal, és szavakkal, kellemes zenével, vagy akár egy beléhelyezett hegyikristállyal. A víz feljavításának egyik legősibb módja az ima - nem véletlen, hogy őseink nem ültek le az asztalhoz anélkül, hogy ne áldották volna meg ételüket italukat.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése